Fantastiska tävlingsdagar

Solvalla har tävlingar både fredag och lördag denna vecka. Under lördagen körs ett antal stora lopp med Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks som de största om vi inkluderar de pengar premiechansningen ger. I båda dessa för svenskfödda hästar klassiska lopp hittar vi treåringar uppfödda på Menhammar Stuteri.

Short brown line
Placeholder-bild

Vi är framme vid kriteriehelgen med två mycket fina tävlingsdagar på Solvalla där vi har en smått osannolik tävlingsdag under lördagen med lopp som Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks samt finalerna i UET Elite Circuit och UET Grand Prix. I Kriteriet och Oaks hittar vi Menhammar-uppfödda hästar i båda loppen med Fame and Glory i Svenskt Trav-Kriterium och Farina (nedre bild) i Svenskt Trav-Oaks.

Menhammar Stuteri tillönskar dessa ekipage ett varmt lycka till inför starterna i dessa stora drabbningar. Det samma gäller naturligtvis även för övriga åtta ekipage uppfödda på Menhammar Stuteri som startar på Solvalla under fredagen och lördagen. Vi glömmer inte heller bort hästar uppfödda på Menhammar som startar på Kalmar, Umeå och Östersund under nämnda dagar.

Vi ser alla fram emot två härliga tävlingsdagar på Solvalla med godsport och fantastiska startfält.

Källa: Menhammar redaktionen
Foto: Emine Lundsten