Menhammar OnlineSales 2023

Deltagarrekord men köparens marknad!

Short brown line
Placeholder-bild

Menhammar Stuteri och Annemanna vill framföra ett stort tack till alla köpare och budgivare vid MOS 2023. Vi tackar också Er som tog Er tid att besiktiga våra hästar på plats på Menhammar innan auktionen samt alla som har tagit del av filmer, bilder och övrig information på auktionssidan.

Antalet besökare på auktionssidan var rekordhögt med drygt 18 000 under hela auktionen varav 8 000 var unika. Under söndagen så var det 6 500 unika besökare inne på auktionssidan och som flest så var vi 2 500 som samtidigt var inne och följde eller deltog i budgivningen under kvällen. Vi är mycket stolta över att vi kan nå så många travintresserade människor och kunna sprida information om våra hästar och travsporten. Tekniken fungerade utmärkt och vi hoppas att många också uppskattade den nya auktionsmiljön samt all information om hästarna.

Auktionsresultat med köpare hittar Ni på auktionssidan, https://menhammaronlinesales.se/auction/menhammar-onlinesales-2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster./.

Källa: Menhammar redaktionen
Foto: Emine Lundsten