Bli en vinnare på Mixedauktion 2020!

På söndag, 15 november, välkomnar vi alla till Menhammar Mixedauktion 2020!

Short brown line

En spännande blandning av starthästar och fölston där vi drar igång klockan 19:00.

Menhammar har tidigare sålt fölston, men inte online.

Genom MenhammarOnlineSales.se har vi en plattform som underlättar i hela processen, både för köpare och säljare, säger stuterichef Johan Hellander.

Förutom synnerligen intressanta fölston säljs också starthästar – i full form – treårige Cardin (Nummer 23 på auktionen) debuterade så sent som i måndags på Bollnäs med vinst på 1.16,5a/2.140 meter!

Genom åren har Menhammar sålt fölston som blivit fantastiskt framgångsrika mammor, däribland Elitstona Just About Enough och Hermit Lady, vars avkommor tillsammans tjänat 17,3 miljoner kronor.

Utöver det har Menhammar sålt Jeunesse Doree som lämnat Moni Viking, Honey Face som lämnat Venkatesh, No Way Back som lämnat Cash Gamble och Hottentott som lämnat Erik Sting, Good Enough som bidragit med Mr Picolit samt Mr Vida. Och Swiss Watch som lämnats årets danska Derbyvinnare Extreme – med många, många fler.

För alla uppfödare är det oerhört viktigt att emellanåt se över stomaterialet. Att gallra bland framgångsrika ston är svårt, ofta till och med smärtsamt men ändå nödvändigt, säger Johan Hellander, stuterichef på Menhammar.

Vilket sto är din favorit? Hästarna ligger uppe på Menhammar OnlineSales Mixed2020 och budgivningen startar redan på fredag!

Källa: Menhammar redaktionen