Ännu en elegant kväll

Årets tredje omgång av Margaretas Tidiga Unghästserie lockar gäster från Jägersro och Danmark i söder till Boden i norr – och det bjuds på topphästar i full förberedelse inför årets klassiker.

Short brown line
Placeholder-bild

Solvallas onsdagstävlingar avrundas med fullt fokus på Margaretas Tidiga Unghästserie med kvällens fyra avslutande lopp.
Först ut är de fyraåriga hingstarna där vi håller ser såväl {Dozen of Oysters}, {Dozen of Oysters:money} kr, som {Dartboard}, {Dartboard:money} kr. Och de stöter på Maharajah-sonen Dowhatyoudodowell som i fjol var sexa i Kriteriet.

{Every Day Elegant} kr, {Every Day Elegant:money} kr, har verkligen imponerat så här långt och inte satt en fot fel. Nu ställs han inför livets hittills tuffaste uppgift med en tolva på vojlocken i avdelningen för treåriga hingstar och valacker.

De treåriga damerna ser spännande Maharajah-dottern Eireann från innerspår. Hon är obesegrad och har siktet inställt på tredje raka triumfen. Bland motståndarna finns Maharajah-dottern Caradja med två raka segrar och From Above-treåringen Aries som inlett karriären på spännande sätt.

De fyraåriga stona avslutar kvällen med fokus på två döttrar till Readly Express. Lacille Boko kvalade in till nästan alla storlopp som treåring och väntar på årets första fullträff. Carroty kommer däremot till loppet med tre raka segrar.

Källa: Menhammar redaktionen
Foto: