Sveriges Tidskrifter nominerar Menhammar OnlineSales

Branchorganisationen för alla tidskrifter i Sverige, Sveriges Tidskrifter, har nominerat tidningen Travronden och Menhammar OnlineSales som en av fyra potientiella vinnare av Tidskriftspriset i kategorin "Årets Grepp".

Short brown line
Placeholder-bild

Tillsammans med TR Media (där Travronden ingår) och Annemanna växte auktionsplattformen Menhammar OnlineSales fram då fysiska möten i samband med hästauktioner var omöjliga under Covid-19-pandemin. En synnerligen lyckad satsning då nästan 900 hästar har sålts för över 120 miljoner kronor sedan första auktionen i juli 2020.

Utöver Menhammars och Annemannas hästar så har nära samarbetspartners sålt hästar på auktionssajten. Sajten har också använts av ASVT/Trottex AB ("Avelsföreningen") vid deras Elitauktion 2021 samt vid Kriterieauktionen 2020 och 2021. Även Lutfi Kolgjinis hästar såldes 2020 på vår auktionssajt.

Sveriges Tidskrifters jury motiverar utnämningen så här: ”Ett problem vändes till en möjlighet och på så vis skapades ett helt nytt affärsben. En lösning med så många fördelar att den kommer leva längre än pandemin. Nu travar konceptet vidare ut i världen.”

Vi gratulerar Travronden/TR Media och oss själva till nomineringen och håller tummarna införTidskriftsgalan den 10 november då vinnarna utses.

Källa: Johan Hellander/Menhammar OnlineSales
Foto: