Who's Who löste omöjligt uppdrag

{Who's Who} var ute på omöjligt uppdrag.
Men löste det ändå via makalösa sista 400 meter i Norrbottens Stora Pris och travade samtidigt över 10 miljoner intjänat!

Short brown line
Placeholder-bild

Men löste det ändå via makalösa sista 400 meter i Norrbottens Stora Pris och travade samtidigt över 10 miljoner intjänat!
Positionen var förvisso inte så dålig i tredje utvändigt, men när ledande favoriten Very Kronos hade fått bestämma farten till 1.13 första varvet var det tröstlöst långt fram då Örjan Kihlström vred ut till attack i slutsvängen.
Vår inofficiella tidtagning visade 1.06,7 sista 400 meterna på {Who's Who} som just på mållinjen fångade in Very Kronos.
Segertiden för {Who's Who} blev 1.11,3a/2.140 meter och det här var {Who's Who}s tredje miljonseger i karriären; han har ju tidigare vunnit Svenskt Travderby och Jubileumspokalen.

{Who's Who} närmar sig full bok och det återstår endast fåtal platser 2021. Det vill vi på Menhammar fira genom att lotta ut två fölavgifter bland de som bokar upp de sista platserna hos {Who's Who}.
Utlottningen går till så att vi drar vinnare bland de som bokar/har bokat någon av de sista 20 platserna hos {Who's Who} – två av er kommer få fri fölavgift! Vinnarna kommer presenteras på Menhammars hemsida.
För att boka och vara med i utlottningen kontakta Roland Davidsson,
tel: 070-772 07 91 eller mail roland.davidsson@menhammar.com


Källa: Menhammar redaktionen
Foto: Claes Kärrstrand