Och vinnaren är…

Den röda mattan rullas ut, pressveck fixas på byxorna, slipsar knyts och locktången har varit framme. Ikväll är det hästsportens stora fest på Waterfront i Stockholm där många förhoppningsfulla tar plats under eftermiddagen för Årets Hästgala.

För varmblodiga travare finns totalt sex kategorier och det är med stolthet det konstateras att ”vi” har bidrag i alla klasser!

Activated segrare i Stochampionatet Menhammar-uppfödda Activated är kvällens flitigast nominerade häst med möjlighet att vinna Årets Häst, Årets Sto och Årets Fyraåring!

Readly Express jagar tredje titeln både som Årets häst och Årets äldre, i den sistnämnda kategorin går han dessutom upp i ringen mot Who's Who.

Breeders Crown-vinnaren Brother Bill är nominerad som Årets treåring och vi lyfter också fram vinnaren av Svensk Uppfödningslöpning, Revelation (e. Readly Express), som kan bli Årets tvååring samt Makethemark (e. Maharajah) aspirerar på titeln Årets Äldre.

Att vara nominerad till Årets Hästgala är förstås en seger i sig och vittnar om ett synnerligen framgångsrikt 2019. Vi önskar alla nominerade lycka till! 

Källa: Menhammar redaktionen Foto: Simon Hagen/Sulkysport
Datum: 2020-02-07