Dags igen för ”Margaretas lopp” på Solvalla!

På tisdag (13/3) har vi ännu en sportslig höjdardag på Solvalla, då årets andra omgång i Margaretas Tidiga Unghästserie körs med 300.000 kronor till samtliga vinnare.

Som vanligt är vi väl representerade, både med uppfödningar och våra avelshingstar. Vi har inte glömt kvällen i januari, då tre av de fyra loppen vanns av avkommor efter Maharajah och dessutom fick vi en uppfödarseger genom A Sweet Dance, sto 3 år e. Maharajah u. Sugar Step.

Bland de 4-åriga stona har vi med tre uppfödningar; Vedalia, e. Maharajah u. Katydid, Whelk, e. Zola Boko u. Mollusque samt Virunga, e. Maharajah u. Ivy Swinger. Maharajah har dessutom med Baronesse Ima, som vann Margaretas lopp i januari. Även Chocolatier är representerad här med Fantasy In.

 
Baronesse Ima e. Maharajah
 

Bland 4-åriga h/v har Maharajah med Eldorado B. och Transcedence, som segrade i Margaretas lopp i januari.

Bland 3-åriga h/v har vi med Announcement, e. Zola Boko u. Release Party och avelshingsten One too Many har med Time For Money.

Maharajah har med I’m Sailing i loppet för 3-åriga ston med högst 150.000 kronor intjänat.

Dessutom startar Aiming to Win, e. From Above u. Volita du Ling, som tagit tre segrar på fem starter, i ett öppet 3-åringslopp med 100.000 kronor till vinnaren.

Vi och många andra har en spännande kväll att se fram emot!

Källa: Menhammar redaktionen Foto: Claes Kärrstrand
Datum: 2018-03-08