Äntligen ”Margaretas lopp” på Solvalla igen!

På tisdag är det dags för den tredje omgången av fyra i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300.000 kronor till samtliga vinnare. Senast fick hela tävlingsdagen flyttas till Mantorptravet pga banförhållandena, så nu längtar vi verkligen till att se dessa fina hästar på Solvalla.

Menhammar är än en gång bra representerade med både uppfödningar och hingstar.

Bland de 4-åriga stona har vi med White Lightning, e. Maharajah u. Mountain Dew. 

Maharajah har även med Maharani de Baroda och Going Kronos har med Hevin Boko, som gör första starten sedan hon var fyra i Svenskt Trav-Oaks i fjol.

I loppet för 4-åriga h/v har Maharajah med Transcedence, som segrade i Margaretas lopp i januari och Pane Vino. Här finns även Zola Boko-sonen Dom Perignon med.

Bland 3-åriga ston har vi med Activated, e. Jocose u. Marelle, A Sweet Dance, e. Maharajah u. Sugar Step, som segrade i Margaretas lopp i januari samt Aleppo Pine, e. Maharajah u. Pine Cone C.A. Maharajah har även med kulltoppen Felicity Shagwell och I’m Sailing medan From Above är representerad med Sefina. 

 Bland 3-åriga h/v har vi med Avant Garde, e. Maharajah u. Lotuschic och Announcement, e. Zola Boko u. Release Party. Maharajah har här med Anders Zackrissons Devil Sound. 

Vi och många andra kan se fram emot ännu en spännande kväll på Solvalla!

Källa: Menhammar redaktionen Foto: Claes Kärrstrand
Datum: 2018-05-06