Grattis till vår 94:e miljonär och vinnarna i Margaretas Tidiga Unghästserie!

Paparazzi M., e. Express It – Ourasine, segrade i Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris med 100.000 kronor i förstapris. Erik Adielsson tog ledningen från springspår men valde att släppa till favoriten Valeur på första långsidan. In på upploppet fick de chansen och Paparazzi M. avgjorde enkelt till slut och blev i och med segern vår 94:e uppfödda miljonär.

 

Det kördes fyra nya lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie igår kväll på Solvalla, där samtliga vinnare erhöll 300.000 kronor i förstapris.

Först ut var de 3-åriga h/v och där spurtade Going Kronos-sonen Mellby Fire vasst över upploppet och han fram till seger efter fina 1.12,5 de sista 800 meterna.

I loppet för de 3-åriga stona blev det ett rafflande upplopp mellan fyra hästar. När mållinjen kom var Catch My Love med Tobias J Gustafsson först med nosen. Inte ens målkameran kunde skilja vem som blev tvåa, så den delades mellan Saliga och Crowd Pleaser.

Kulltoppen Caddie Lisieux gjorde årsdebut i loppet för de 4-åriga stona. Hon kunde inte alls vara med från innerspåret bakom bilen utan hamnade en bit bak i fältet. Men tempot var högt uppskruvat och gynnade köhästarna, då ledande Unstirred Drink öppnade 1.09,2 de första 500 meterna och hon varvade på 1.12,4. Caddie Lisieux fick en fin rygg på Undine 800 kvar och Kenneth Haugstad satt still till in på upploppet och då avgjorde Ready Cash-dottern enkelt den sista biten och landade på 1.13,6a/2140 meter.

I det avslutande loppet för 4-åriga h/v spurtade Gareth Boko med Conrad Lugauer i sulkyn bäst av alla över upploppet, till en seger med fyra längder på 1.13,7a/2140 meter.

Vi gratulerar alla inblandade kring sina fina hästar till segrarna.

Källa: Menhammar redaktionen Foto: Cleas Kärrstrand
Datum: 2017-03-16