3-åringarna i U-kullen slår alla rekord!

Menhammar har haft fina framgångar med sina kullar de senaste åren och årets 3-åringar (U-kullen) verkar slå alla tidigare rekord!

Vi gratulerar Utmost e. Maharajah u. Irish Rose som segrade i sin debut i Svensk Travsports Unghästserie på Örebrotravet igår. Yttersta-tränaren Pasi Aikio satt själv i sulkyn och ekipaget segrade från ledningen på 1.17,3/2140 meter. Äger gör Travkompaniet. Utmost var den 21 treåringsvinnaren i Maharajahs första kull!

Per den 14 juli har 55 av totalt 92 avkommor i kullen startat. Så trots att det bara gått ett drygt halvår har 60% av 3-åringarna redan kommit till start! 45% av de som startat har dessutom segrat och räknar man på hela kullen så har 27% av segrat. 
Undine, s, e. Zola Boko u. Landlubber och Uncertain Age, s, e. Jocose u. Missis har tjänat över 1,2 miljoner kronor vardera. Av de tio vinstrikaste från U-kullen, vilka samtliga har tjänat över 100.000 kronor, är nio ston! Det är vi mycket stolta över. Totalt har kullen sprungit in över 5,8 miljoner kronor! 

 

Källa: Menhammar redaktionen Foto: ALN
Datum: 2016-07-15