Betäckningsboken öppen för Maharajah

Alla spermatester och övrig planering inför betäckningssäsongen har så här långt utfallit med mycket bra resultat. Vi välkomnar därför nu alla hugade stoägare att boka plats hos Maharajah. Han kommer att kosta 3 000 SEK vid bokning och 65 000 SEK vid levande föl.

De spermatester som nu har gjorts på Maharajah uppvisar en mycket bra spermabild och hans fertilitet förväntas vara god. Maharajahs betäckningsbok kommer därför inte att begränsas på något sätt och transporterad färsk sperma kommer att kunna skickas till godkända stationer inom Sverige. Maharajahs betäckningssäsong kommer att börja direkt efter det att avelsvärderingen är genomförd den 14 mars och ST har utfärdat betäckningsbevis.

Bokningar görs till Menhammar Stuteri via telefon, epost eller fax eller direkt på vår hemsida genom att skapa en kundinloggning till "Min sida". Vi förväntar oss naturligtvis att intresset för hans tjänster kommer att vara stort och eftersom vi inte kommer att göra någon selektion av ston så är det "först till kvarn" som gäller. Alla angivna betäckningsavgifter är exklusive moms, veterinäravgift och eventuella spermatransportkostnader tillkommer. Hjärtligt välkommen att boka!

Hur Maharajah själv såg ut som föl kan Du se längst ner på denna sida.

Redaktör: JH
Datum: 2012-02-23