Jaded "smällfin"

Jaded gjorde ett fantastiskt lopp i Gulddivisionen på Bergsåker och visade återigen vilken undantagshäst han är. Den här gången var det verkligen inget snack om vem som var den bästa hästen...

Jaded vann överlägset på 1.13,0a/2.140 meter och superlativerna bara haglade runt omkring honom. Robert Bergh höll till exempel på att svimma när han såg Jaded komma upp och utmana om täten och Travnet utnämnde Jaded och hans prestation till "Veckans Bästa" med motiveringen:

"Jaded är en fröjd att skåda när han får sträcka ut i eget majestät. Alla som var på Bergsåker fick med all önskvärd tydlighet se skillnad på vanliga travhästar och en "riktig" häst."

Menhammar gratulerar och tackar kretsen kring Jaded; Travkompaniet som numera leasar tävlingsrätten i hästen, Örjan Kihlström som kör och lät Jaded visa sina talanger och sist men inte minst Stefan Hultman och skötaren Outi Moilala som satt Jaded i så fin författning. Tack alla!

Jaded kommer att kombinera avel och tävling under 2011. Han kommer att kosta 3 000 SEK vid bokning och 25 000 SEK vid levande föl (båda avgifterna exkl. moms). Transportsperma kommer att erbjudas. Välkommen att boka hans avelstjänster 2011.

Läs också vad Travronden och Travnet skrev efter loppet:

"Jag höll på att svimma när jag såg Jaded", Travnet.se

Jaded showade i "guld", Travronden

Nysåld Jaded lattjade och Sundell i tårar, Travnet.se

 

Jaded, född 2002 e. Express Ride u. Enough Is Enough ue. Mack Lobell, *1.09,7ak (sv. rek.), 7 829 174 kr,  mankhöjd 167 cm.

Foto: C. Kärrstrand, Hingstfotografen

Redaktör: JH
Datum: 2010-12-12